Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

07-08-2016

René Bülow

Hej Lotte og Steen.

Ved ikke om I kan huske os, men det var os der lejede Martins hus overforjer i uge 7/8. Vi er igang med at planlægge næste års tur og overvejer meget at vende tilbage. Jeg har være i kontakt med Martin og hans hus er udlejet. Kender i andre der også lejer ud?
Mvh René :)

19-01-2014

Jimmy Vorborg

Hej Bent og Steen og Anja og Lotte. Tak for leje af jeres vidunderlige hus, som dennegang blev brugt til at fejre jul og nytår. De varmeste hilsner Fam. Vorborg

20-12-2009

kimtinalukas

Hej BentSteen og fruer
I skal da lige se billede af den nye (kommende) restaurant som Poul er ved at banke op lige på den anden side af ind- og udkørsel.
Kan jo godt blive et + men det må tiden jo vise.

16-12-2009

kimTinaLukas

Hej bent og Steen (og Anja)
ja vi lejer jo jeres dejlige hus i denne og næste uge og fik bare lyst til at skrive, at her er super dejligt, huset og konceptet fungerer helt perfekt.
I glemte bare at sige, at det er kotume at der holdes sammenkomster på vores terrasse. Allerede første aften var vi ud og spise med ca 25 beboere fra talay Tara og Poul fortalte at det plejer de at gøre sammen med Jer !! så vi sagde selvfølgelig ok, og det kostede altså hele søndagen hvor jeg knap kunne huske mit eget navn :o))

10-06-2009

Birgit

Hej Anja & Bent
Hold fast et dejligt hus I der har erhvervet. Det ser jo smukt og pragtfuldt ud må jeg sige. Det er spændende - hold da op.
Mange knus: Birgit