Beskrivelse

  

 

Vores hus:

 

 

 
               Huset der er på 120m2 indeholder stue, Spisekøkken,
               toilet og 2 soveværelser hver med toilet og bad.

 
               Der er overdækket terrasse i stueplan og på taget.

 

 Svimmingpool: 44m x 5m lige uden for døren 

400 m til stranden

 

Tagterrasse m. barbecue og jacuzziTalay Tara, som består af 6 klynger som vist på forsiden (4 er opført på nuværende tidspunkt), er beliggende kun 400 m fra den dejlige strand i Sam Roi Yod (Dolphin Bay). Husene er omkranset af de smukke bjerge, og beliggende i en skøn palmelund.

 

Sam Roi Yod er beliggende ca. 35 km syd for Hua Hin. Langs stranden(børnevenlig), der er 5 km lang, ligger der cafeer og restauranter.

 

I Sam Roi Yod er du i "det rigtige" Thailand hvor vi i fred og ro kan slappe af og nyde de fantastiske omgivelser. Der er dog ikke langt til Pran Buri kun 15 min (shuttlebus eller taxi) mod nord. Pran Buri byder på alt hvad du har brug for af internationale dagligvarer og et utal store lokale markeder som holder åbne på stort set alle tidspunkter. I HuaHin kun 40 min mod nord finder vi alt hvad hjertet begærer af underholdning og meget mere.

 

Huset med aircondition er på 120 m2 i grundplan med 120 m2 ”relax område” på det flade tag som indeholder BBQ , sala, sol-område samt stor jacuzzi. Adgangen til tagterrassen via trappe udvendigt på huset. Derudover har vi adgang til luksuspool på hele 255 m2 og fællesareal. Der er 24 timer vagt, opsyn og vedligeholdelse af fællesområder og pool.

 

Der er 2 store soveværelser og badeværelser med både indendørs- og udendørs bruser, Desuden indeholder huset åbent køkken og stue med glasparti og skydedør så der er nem adgang til poolen.

 

Der er også udgang til overdækket terrasse – lige ud til poolen

 

 

 

Sam Roi Yod

 

Sam Roi Yod

Sam Roi Yod betyder "de trehundrede toppe" og referere til de mange bjergtoppe i området, dette krydret med palmelunde så skønne at man må knibe sig selv i armen når man først er på stedet gør Sam Roi Yod til en lille perle som er sikker på at beholde sin charme og skønhed til evig tid. Dette skyldes at Sam Roi Yod national park omkranser det begrænsende område hvor der kan bygges boliger i.

I Sam Roi Yod er du i "det rigtige" Thailand hvor du i fred og ro kan slappe af og nyde de fantastiske omgivelser. Ca. 15 minutter fra Sam Roi Yod ligger Pran Buri, byder på alt hvad du har brug for af internationale dagligvarer og et utal af store lokale markeder som holder åbne på stort set alle tidspunkter. I Hua Hin kun 30 min mod nord finder vi et til internationalt miljø med alt hvad hjertet begærer af underholdning og meget mere.


Velkommen til paradis. Lige meget om du er naturinteresseret eller ej, så er områdets cirka trehundrede grønklædte sukkertopsbjerge et uforglemmeligt syn. Her er mange film blevet indspillet på grund af den grønne regnskovs betagende skønhed. Stranden i Sam Roi Yod taler for sig selv, her falder selv den mest stressede person hen i fordybelse. Øerne udfor stranden og de fantastisk venlige mennesker er noget af det der gør Sam Roi Yod så special.


Når du har fået nok af det afslappende strandliv uden irriterende strandsælgere kan vi begive dig på "long boat cruise" hvor du vil blive sejlet rundt langs kysten og op i de udmundene floder. I floderne vil vi se et dyreliv som ikke findes mange steder; de sumpede bredder har alt fra store varaner til "foot fish" der på næsten magisk vis stiger op af floden og hopper af sted på de store gælder der faktisk gør det ud for fødder. Kigger vi op er vi næsten sikker på at se de store næsehornsfugle flyve forbi.


Trænger vi til at blive rørt mellem alle de mange indtryk kan vi besøge en af de mange grotter som ligger i området. Både Rama (konge) nummer 5, 7, og den nuværende regent hans højhed Rama Bhumibol Adulyadejhar besøgt den største og mest populære grotte i området. Turen til grotten går op af bjergsiden og snor sig igennem den frodige regnskov. Turen er en smule anstrengende, men er det hele værd. På toppen inde i grotten er et lille tempel opført, og et naturligt hul i hulens top lader sollyset strømme ind så det får dette lille tempel til at fremstå ganske guddommeligt.

Når solen sænker sig over bjergene i vest er der rig mulighed for at nyde en lækker middag tilbage på stranden i Sam Roi Yod. Der findes mindst 50 lokale restauranter hvor den ene fantastiske ret tilberedt af de friske råvarer fra havet afløser den anden, og man skal have opbygget en voldsom appetit for at kunne spise for over 50 kr. på disse restauranter. Er man mere til europæisk mad er der 4-5 gode restauranter som serverer alt fra det europæiske menukort også til yderst rimelige priser.